Op de helft
Door: Dewi
Blijf op de hoogte en volg Dewi
04 Maart 2017 | Malta, Malta
Ik ben al een maand op Malta en zit op de helft van de tijd dat ik hier woon. Ik zat even in een dipje, maar dat hoort er ook bij en wist ik natuurlijk van te voren wel. Het is lastig dat ze op werk allemaal Italiaans spreken en ik dat niet versta. Echte heimwee die ik op Curaçao had, heb ik nog niet gehad want ik merk dat ik het nu vooral leuk vind om contact met vrienden en familie te hebben in Nederland en dat dat op Curaçao erg lastig was omdat de heimwee daardoor erger werd. En mama komt over 12 dagen al, dus dat is super leuk! We gaan dan samen met de dolfijnen zwemmen, echt een unieke ervaring om samen te delen en ik ben heel dankbaar dat we dat samen kunnen doen! Ik merk ook dat ik meer open sta om contacten te leggen met anderen, omdat je alleen bent en daardoor sta je daar veel meer voor open dan dat je met een vriendin bent bijvoorbeeld. We gaan straks met collega's uiteten omdat 2 stagiaires weggaan. Wel jammer, want met een meisje die weggaat kon ik het goed vinden. Er is wel al een nieuw meisje uit Hongarije gekomen en er komt nog een nieuwe stagiaire erbij. Ook komt er een trainster uit de Dominicaanse Republiek volgende week, dus ben erg benieuwd, dan kan ik haar alvast het een en ander vragen over Dolphin Explorer en Punta Cana. Gek idee, dat ik over 4 weken weer in een hele andere wereld zit waar het zo'n 30 graden is! Weer een heel nieuw avontuur dat me te wachten staat en waar ik ook erg zin in heb! Maar eerst nog een klein maandje genieten van Malta. Liefs!